Wil of ben je op reis in Latijns Amerika?
Is een woordje Spaans spreken wel zo handig?
Ga je stage lopen of vrijwilligerswerk doen in een Spaanstalig land?
Of lijkt het je gewoon leuk om Spaans te leren spreken?
On-Stage Latijns Amerika biedt intensieve, gevarieerde cursussen op maat van een uitstekende kwaliteit en voor een goede prijs.

Informatie

" DE MEESTE MENSEN STERVEN ALS KOPIEËN, TERWIJL ZE ALS ORIGINELEN GEBOREN ZIJN " Wau Holland

1.

Je leest de website en de algemene voorwaarden.

2.

Je schrijft je in via het inschrijfformulier

3.

On-Stage stuurt een bevestiging van je inschrijving en eventueel wordt er om aanvullende informatie gevraagd. Zodra blijkt dat On-Stage je gevraagde diensten kan verzorgen, dan stuurt On-Stage je een informatiepakket dat je helpt bij het voorbereiden van je reis naar Nicaragua. Bekijk dan ook gelijk ook de passende verzekering aan die On-Stage in samenwerking met Joho aanbiedt.

4.

Op basis van de ontvangen informatie gaat On-Stage voor je aan het werk.

5.

On-Stage regelt de praktische zaken zoals de cursus Spaans en huisvesting. De rekening hiervoor wordt verzonden

6.

De rekening hiervoor wordt verzonden. Je kunt nu je ticket boeken!

7.

Enkele dagen voor vertrek ontvang je een email met wat laatste tips & reminders voor je reis.

8.

Enkele dagen na aankomst begint je cursus Spaans. Tijdens deze cursus wordt je wegwijs gemaakt in het Spaans en in het dagelijks leven ter plekke.

9.

Indien je gebruik maakt van de taxi service van On-Stage, wacht er bij aankomst op de luchthaven van de hoofdstad een Engelstalige taxi chauffeur van On-Stage op je en word je naar je verblijfplaats gebracht. De taxi chauffeur geeft je een welkomstpakketje met daarin o.a. de informatie voor je eerste dagen.

10.

On-Stage is per email en telefoon bereikbaar indien er problemen zijn waar je zelf niet uit komt mbt de cursus, huisvesting en bij noodgevallen.
On-Stage streeft naar duurzaamheid in haar prijsbeleid, zij wilt niet bijdragen aan de armoede door misbruik te maken van de nood van een ander. Veel mensen hebben hier zo weinig te besteden dat ze bereid zijn om voor weinig geld een dienst of product aan te bieden zodat er op de korte termijn iets verdiend wordt. Op de iets langere termijn gaat het dan helemaal mis of in ieder geval niet beter. Daarnaast is er door gebrek aan scholing en leven in een cultuur waar men niet verder kijkt dan de dag van vandaag, een groot gebrek aan visie. Doordat On-Stage continuïteit biedt aan haar partners, kunnen zij ook hun levensstandaard structureel verbeteren.
Binnen On-Stage Latijns Amerika streeft men ook niet naar maximale winst maar naar een gezond bedrijf dat tegen een stootje kan, kan groeien en haar medewerkers redelijk kan belonen. On-Stage kiest er daarom voor niet de laagste prijs mogelijk te hanteren maar een eerlijke prijs. Al met al zijn de prijzen die we hanteren nog steeds erg laag als je deze vergelijkt met andere landen of bemiddelingsbureaus.
Prijzen voor huisvesting en cursussen Spaans zijn verschillend per land. Over het algemeen geldt hoe ontwikkelder het land, des te duurder je levenskosten zijn. Binnen het aanbod van On-Stage is Nicaragua het minst ontwikkelde land en daardoor de goedkoopste bestemming. Hieronder vind je de pakketprijzen per land en een algemeen kostenplaatje per land.
Aanmeldings-
Formulier: