Cursus Spaans in Granada, Nicaragua

Practische zaken
Indien er grote drukte of ziekte is op de Spaanse school dan kan je ook les krijgen met een andere cursist met vergelijkbaar nivo Spaans. De lessen worden gegeven door zeer ervaren gecertificeerde Nicaraguaanse... lees meer » leraren die plezier hebben in hun werk. Bij schoolkeuze hebben we ook gelet op de arbeidsvoorwaarden van de leraren. De leraren van deze school krijgen een eerlijk salaris. Dat maakt een groot verschil met de meeste taalscholen in Nicaragua, waar één grote baas met de scepter zwaait en de leraren voor een hongerloontje moeten werken.

On-Stage is nauw betrokken bij het vormen van de lespakketten en mede hierdoor is het lesmateriaal van goede kwaliteit. Door de privé lessen is het mogelijk een cursus op maat aan te doen. Voor alle nivo's, vanaf de absolute beginner tot de ver gevorderde spreker, is een cursus Spaans via On-Stage interessant. Iedere cursist krijgt zijn eigen grammatica boek en er kan voor verschillende onderwijsthemas gekozen worden. Voorbeelden van thema's zijn: toerisme, tandheelkunde, onderwijs, fysiotherapie, business, gezondheidszorg, etc.

Waarom Nicaragua?

Het koloniale stadje Granada in Nicaragua is ideaal én speciaal voor het volgen van een cursus Spaans . Nicaragua heeft zowel qua natuur als qua cultuur veel te bieden. In Nicaragua staat het toerisme nog in de kinderschoenen en ook economisch is het onderontwikkeld. Mede daardoor is het leven hier heel anders dan in Europa, en daar kan je veel van leren.

Als je op een klein budget wilt reizen, dan zit je goed in Nicaragua . Want behalve het verblijf en de cursus Spaans, is ook het dagelijks leven en het vervoer hier erg goedkoop
.

Kosten & prijzen:

De cursussen Spaans zijn privé lessen, gebaseerd op een werkweek van maa-vrij met 20 uur per week les en 4 activiteiten per week.

Verblijf in een gastgezin is op basis van 7 nachten per week en 3 maaltijden per dag.>

De taalschool in Granada:

De taalschool is gevestigd in het centrum van de koloniale stad Granada en gemakkelijk lopend te bereiken vanuit de huisvestingsmogelijkheden die On-Stage je biedt. In de school zit een internetcafé, waar je als cursist van On-Stage gratis gebruik van mag maken.

Lesprogramma in Granada, Nicaragua: 

De lessen vinden plaats van maandag t/m vrijdag en beginnen iedere dag om 08.00 uur. De ene helft van de dag heb je les in de school. De andere helft bestaat uit een activiteit.

Heb je interesse in een Spaanse cursus via On-Stage? Vul dan het aanmeldingsformulier in. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.