Aanmeldingsformulier - Stage


Hartstikke leuk dat jij je gaat aanmelden voor een stage/ minor/ afstudeeronderzoek in Latijns Amerika via On-Stage!

Je zal een leerzaam avontuur tegemoet gaan, die je de rest van leven niet meer zal vergeten. Door uit je vertrouwde omgeving te stappen wordt je gedwongen om (nog) zelfstandiger te worden en in Latijns Amerika is je stage ook nog eens Spaanstalig. Dit is wat jou onderscheidt van vele anderen.

Met een stage/minor/ afstudeeronderzoek, zoals wij die aanbieden weet je nu al vrij zeker dat bij vrijwel iedere sollicitatie die je in de toekomst gaat doen, er naar jouw buitenland ervaring in Latijns Amerika gevraagd wordt. 

Denk je dat je hier klaar voor bent? Als je er gewoon veel zin in hebt, en je realiseert dat er behalve hoge pieken, ook diepe dalen zullen komen, dan kan je je nu gaan inschrijven. Het is belangrijk dat je beseft, dat jij jezelf moet verkopen aan On-Stage en aan jouw toekomstige stagebedrijf. Beschouw dit formulier, je cv en motivatiebrief dus als een sollicitatie. Het is jouw moment om je van je beste kant te laten zien. Je motivatiebrief behoort een uitleg te geven over wie je bent, wat je kan, wat je wilt en wat je moet. Op basis van deze brief wordt voornamelijk beoordeelt bij wat voor stageplek jij past.

Schrijf je C.V. en motivatiebrief in het Engels en/ of Spaans. Bij de organisatie waar we je voor gaan stellen, moeten ze jouw informatie namelijk ook kunnen lezen.

Als je daar klaar mee bent en je drukt op ‘submit’ maar gebeurt er niks, dan moet je nog even naar boven scrollen, want dan ben je waarschijnlijk wat velden vergeten in te vullen. Als het dan nog niet lukt, stuur dan alle gevraagde gegevens naar info@onstagelatijnsamerika.com

We zullen ons best doen om je zo goed als mogelijk te helpen.

N.B. 1 Aan de inschrijving zijn geen kosten of andere verplichtingen verbonden. Pas indien er een geschikte stageplaats is gevonden wordt er een overeenkomst gemaakt en bemiddelingskosten in rekening gebracht.

N.B. 2 Inschrijving is geen garantie op een plaatsing. On-Stage zal vanaf dan wel haar best voor je doen om een geschikte stage/ minor/ afstudeer plek te vinden.

Personal Information

Photo
Max: 500 kb. Must be a JPG file.
First name
Last name
Prefix
Gender
Date of Birth
Nationality
Passport number

Address

(street, zip code, city)

Telephone
Mobile phone
Emergency phone
E-mail
Résumé
Max. 500 kb. Must be Word or PDF. Select below:

Letter of motivation
Max. 500 kb. Must be Word or PDF. Select below:

 

Education

Level of education:
Career:
Main subject studied:
Educational institution:
Contact person at educational institution
Telephone:
E-mail:
Preferred starting date:
Preferred ending date:
Internship year
Type of internship
Internship guide / requirements school Max. 500 kb. Must be Word or PDF. Select below:

Level Spanish
Country Nicaragua:

Ecuador:

Costa Rica:

Panamá:
Comments

 

How did you find out about On-Stage?

If other, please specify:

 

Submit your application

I have filled in all data carefully and truthfully. As soon as any relevant changes may appear I will pass them immediately to On-Stage.

I have read all the information on the website and I agree with this agreement. Also I agree with the procedures and costs.

Please write the word 'Onstage' in the field below. This is to prevent Spam registrations.