Land informatie Ecuador
Stage info Ecuador
Wie zin heeft in een leerzaam avontuur, zowel tijdens als na stagetijd, zit goed in Ecuador! Er zijn vele mogelijkheden in verschillende branches. Over je vrije tijd hoef je je ook geen zorgen te maken. Dan kan je dit prachtige, niet- toeristische land verkennen en genieten van de schoonheid die het biedt. Heb je hier een keertje geen zin in, vertoef dan een dagje in je hangmat en geniet van het weer, de lokale rum, een vers fruitsapje of een lokaal biertje.

Service Pakket:

sociaal-
verantwoordelijk
vrijwilligerswerk
persoonlijke begeleiding
1e dag
schone en veilige
huisvesting
24/7 bereikbaar
in noodgevallen
gepersonaliseerde
curcus spaans
airport pick-up
handig-
welkomst-
pakket
hulp bij voorbereiding
Cursus Spaans in Quito, Ecuador
Are you (planning) to travel through Latin America? Do you need to learn some Spanish? Are you going to volunteer or have internship or in a Spanish speaking country? Or would you just simply like to learn Spanish? On-Stage Latin America provides varied, intensive, and personalized quality courses in Latin America.
Huisvesting Ecuador
Do you feel like doing something different? Do you like to get to know another way of living ? Or do want to travel, but don't feel like doing this alone?
PRIJZEN
On-Stage streeft naar duurzaamheid in haar prijsbeleid, zij wilt niet bijdragen aan de armoede door misbruik te maken van de nood van een ander. Veel mensen hebben hier zo weinig te besteden dat ze bereid zijn om voor weinig geld een dienst of product aan te bieden zodat er op de korte termijn iets verdiend wordt. Op de iets langere termijn gaat het dan helemaal mis of in ieder geval niet beter. Daarnaast is er door gebrek aan scholing en leven in een cultuur waar men niet verder kijkt dan de dag van vandaag, een groot gebrek aan visie. Doordat On-Stage continuïteit biedt aan haar partners, kunnen zij ook hun levensstandaard structureel verbeteren.
Binnen On-Stage Latijns Amerika streeft men ook niet naar maximale winst maar naar een gezond bedrijf dat tegen een stootje kan, kan groeien en haar medewerkers redelijk kan belonen. On-Stage kiest er daarom voor niet de laagste prijs mogelijk te hanteren maar een eerlijke prijs. Al met al zijn de prijzen die we hanteren nog steeds erg laag als je deze vergelijkt met andere landen of bemiddelingsbureaus.
Prijzen voor huisvesting en cursussen Spaans zijn verschillend per land. Over het algemeen geldt hoe ontwikkelder het land, des te duurder je levenskosten zijn. Binnen het aanbod van On-Stage is Nicaragua het minst ontwikkelde land en daardoor de goedkoopste bestemming. Hieronder vind je de pakketprijzen per land en een algemeen kostenplaatje per land.

"ER IS GEEN WEG NAAR HET GELUK, GELUK IS DE WEG ..."