SPANISH COURSES

COUNTRY
Wat leuk dat je je bij On-Stage inschrijft voor een stage, minor of afstudeeropdracht in Latijns Amerika!

Denk je dat je er klaar voor bent? Alonze stages/minoren/ vrijwilligers opties vergen een behoorlijke mate van zelfstandigheid, doorzettingsvermogen, flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Als jij hier naar uit kijkt, maar je je ook realiseert dat je naast alle hoogtepunten soms ook wel eens in een dipje kunt belanden, kun je beginnen met je inschrijving.

Het is belangrijk dat je je beseft dat je jezelf moet verkopen aan On-Stage en aan je toekomstige stagebedrijf. Zie dit formulier, je cv en je motivatiebrief dan ook als een werkelijke sollicitatie. Het is aan jou om ons te overtuigen van je kwaliteiten.

In je motivatiebrief omschrijf je wie je bent, wat je wilt, wat je kan en wat je moet. Op basis van je motivatiebrief gaan wij op zoek naar een geschikte plek.

Schrijf je motivatiebrief en cv in het Engels en/of Spaans. De stagebedrijven moeten je brief en cv ook kunnen lezen.

Wanneer je het registratieformulier hebt ingevuld, op verzenden drukt maar er gebeurt niks…. Dan ben je waarschijnlijk vergeten een veld in te vullen. Wanneer dit niet het geval is en het lukt nog steeds niet om het formulier te verzenden, dan kun je alle vereiste informatie sturen naar: info@onstagelatinamerica.com. Wij zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen.

N.B. 1 Inschrijven is kosteloos en zonder verplichtingen. Bemiddelingskosten worden alleen in rekening gebracht wanneer er een geschikte stageplaats is gevonden en er een overeenkomst is gemaakt.

N.B. 2 Je inschrijving garandeert je niet van een stageplaats. Natuurlijk doet On-Stage er alles aan om een geschikte stage/minor of afstudeeropdracht voor je te vinden.