Heb je zin om eens wat anders te doen? Vind je het leuk om een andere cultuur te leren kennen? Of wil je wel alleen op reis maar niet te veel alleen zijn? Dan is vrijwilligerswerk in Nicaragua of Costa Rica misschien wel wat voor jou!
 

Informatie

 

Service Pakket

Kwalitatief goede
vrijwilligersplek

Persoonlijke begeleiding
1e vrijwilligersdag

Leuke huisvesting

24/7 bereikbaar
bij nood

Leuke cursus
spaans

Airport Pick-up

Handig welkomstpakket

Hulp bij
voorbereiding

"EEN MENS MET PRINCIPES WORDT NOOIT RIJK"

VACATURES VRIJWILLIGERSWERK
Let op! Naast onderstaande vacatures hebben wij nog een ruim aanbod aan andere vrijwilligersplaatsen.
17 Vrijwilligersvacatures gevonden

VRIJWILLIGER CATEGORIEEN    

1.

Je leest de website en de algemene voorwaarden

2.

Je schrijft je in via het inschrijf-formulier. In je motivatiebrief geef je aan wat je kan en wat je wilt, en eventueel welke van de aangeboden vrijwilligersvacatures je aanspreekt. Op basis van de ontvangen informatie gaat On-Stage voor je aan het werk.

3.

Als we je kunnen plaatsen ontvang je een informatiepakket dat je helpt bij het voorbereiden van een eventuele reis naar Nicaragua.

4.

On-Stage stuurt een bevestiging van je inschrijving en geeft je een indicatie van de slagingskans dat wij je kunnen plaatsen. Indien je reageert op één van de aangeboden plaatsen uit de vacaturebank, dan lukt het vrijwel altijd om je daar te plaatsen. Eventueel wordt er om aanvullende informatie gevraagd.

5.

Kijk dan ook gelijk naar de goede verzekering die On-Stage je in samenwerking met Joho aanbiedt.t. JoHo biedt bijvoorbeed de Special Isis aan en deze verzekering is relatief goedkoop, maar biedt ook goede dekking. Wil je advies op maat voor jouw reis? Neem dan contact op met JoHo via 088 - 321 45 63 of via insurance@joho.nl

6.

Zodra er een match is gevonden die door alle partijen wordt geaccepteerd, wordt de overeenkomst gemaakt en de rekening verstuurd. Je kan je ticket kopen!

7.

On-Stage regelt de praktische zaken zoals de cursus Spaans en huisvesting. Op dit moment ontvang je ook de factuur voor de eerste maand.

8.

Bij aankomst op de luchthaven wacht er een taxichauffeur van On-Stage op je en word je naar je (eerste) verblijfplaats gebracht. De taxichauffeur geeft je een welkomstpakketje met daarin o.a. de informatie voor je eerste dagen.

9.

Enkele dagen voor vertrek ontvang je een mail met wat laatste tips & reminders voor je reis.

10.

 
Enkele dagen na aankomst begint je cursus Spaans. Tijdens deze cursus wordt je wegwijs gemaakt in het Spaans en in het dagelijks leven in Nicaragua. Tijdens je cursus komt er iemand van On-Stage langs om persoonlijk kennis te maken en eventuele vragen te beantwoorden. Tijdens je cursus Spaans krijg een mail met daarin de tijd, datum en voorbereidingen betreffende je eerste werkdag. On-Stage begeleidt je eerste werkdag. Zo weet je waar je naar toe moet, wie je contactpersoon is, hoe de eerste week eruit gaat zien en wordt er indien nodig geholpen met vertalen.

11.

On-Stage is per mail en telefoon bereikbaar indien er problemen zijn waar je zelf niet uit komt bij het vrijwilligerswerk, huisvesting en bij noodgevallen.

12.

Vanaf dit moment is het aan jou om een succes te maken van je vrijwilligerswerk.

13.

On-Stage ongeveer twee Meet & Greets, waar je op
vrijwillige basis aan deel kunt nemen.

14.

 
' ZIJ DIE OPGEVEN, WETEN NOOIT HOE DICHT ZE BIJ HUN DOEL WAREN '
On-Stage streeft naar duurzaamheid in haar prijsbeleid, zij wilt niet bijdragen aan de armoede door misbruik te maken van de nood van een ander. Veel mensen hebben hier zo weinig te besteden dat ze bereid zijn om voor weinig geld een dienst of product aan te bieden zodat er op de korte termijn iets verdiend wordt. Op de iets langere termijn gaat het dan helemaal mis of in ieder geval niet beter. Daarnaast is er door gebrek aan scholing en leven in een cultuur waar men niet verder kijkt dan de dag van vandaag, een groot gebrek aan visie. Doordat On-Stage continuïteit biedt aan haar partners, kunnen zij ook hun levensstandaard structureel verbeteren.
Binnen On-Stage Latijns Amerika streeft men ook niet naar maximale winst maar naar een gezond bedrijf dat tegen een stootje kan, kan groeien en haar medewerkers redelijk kan belonen. On-Stage kiest er daarom voor niet de laagste prijs mogelijk te hanteren maar een eerlijke prijs. Al met al zijn de prijzen die we hanteren nog steeds erg laag als je deze vergelijkt met andere landen of bemiddelingsbureaus.
Prijzen voor huisvesting en cursussen Spaans zijn verschillend per land. Over het algemeen geldt hoe ontwikkelder het land, des te duurder je levenskosten zijn. Binnen het aanbod van On-Stage is Nicaragua het minst ontwikkelde land en daardoor de goedkoopste bestemming. Hieronder vind je de pakketprijzen per land en een algemeen kostenplaatje per land.
AANMELDINGS-
FORMULIER: