VACANT:98 - Business/Economics
Organisatie: Microkrediet Regio: Leon, Nicaragua
Stagebedrijf

Dit stage bedrijf is één van de filialen van een gewaardeede microkrediet verstrekker. Dit stagebedrijf vestrekt micorkredieten aan kleine en startende ondernemers. Deze ondernemers krijgen de mogelijkheid te investeren in bijvoorbeeld de aanschaf van een koe, naaimachine, of een winkel en daardoor kunnen ze in de toekomst hun financiële positie verbeteren. Het gaat hierbij onder andere om de zelfontwikkeling van de ondernemer en dus niet alleen om het geven van geld.

Stage werkzaamheden

Een eerdere stagiair heeft de concurrentie in kaart gebracht en heeft een begin gemaakt aan het maken van een klanttevredenheidsonderzoek. Nu is het tijd om het klantpotentieel in Leon vaststellen, het voortzetten van het klantentevredenheidsonderzoek en o.a. dit als basis te gebruiken om een marketing en sales advies te schrijven. Ook kan je je bezig houden met fondsenwerving, professionaliseren van website en van de overige communicatiemiddelen. Het stagebedrijf voert veel verschillende soorten projecten voor buitenlandse hulporganisaties uit. Bij dergelijke projecten kan je ook worden betrokken. Denk bijvoorbeeld aan het verstrekken van mini-hypotheken voor een wonigbouwproject voor arme mensen.

Opmerkingen
 
Het stagebedrijf zoekt iemand die zelfstandig kan werken. Je wordt begeleid door de filiaalleider, hij is Ingenieur. Ook heb je collega's die je graag willen helpen. On-Stage verzorgt goede en degelijke huisvesting in Leon.
 
Geïnteresseerd?
Neem na gratis aanmelding via de website, contact op met service@onstagelatijnsamerika.com 
 
Voor alle duidelijkheid:
Voor vele opleidingen voorziet On-Stage in passende stage- en afstudeerplaatsen. Naast deze vacatures hebben wij nog een ruim aanbod aan andere stageplaatsen
 
Bekijk ook onze Fanpage on Facebook