VACANT:130 - PABO
Organisatie: Kleuterschool & naschoolse opvang Regio: Granada, Nicaragua
Stagebedrijf

Deze organisatie is opgericht door een rijke Deense man, die op een duurzame manier de toekomst van arme kinderen in Granada wil verbeteren. Dit doet hij door in voeding, onderwijs, werk en zelfvertrouwen te voorzien. Het betreft een naschoolse opvang, met een officiele kleuterschool waarbij o.a. aan onderwijs wordt gedaan. De opvang is er op gericht om de toekomst van de kinderen te verbeteren.

Zowel voor de oudere kinderen als voor de kleuterschool is er sterke behoefte aan mensen die Engelse les kunnen geven. Als de kinderen op jonge leeftijd engels leren spreken, dan zullen zij als ze volwassen zijn dit goed beheersen. En dit betekend weer dat ze een goede kans hebben op een fatsoenlijke baan, met een fatsoenlijk salaris. Een kans om te ontsnappen aan de armoede.
 
Stagewerkzaamheden
 
Omschrijving stagemogelijkheden:
 
Jij vormt en geeft de Engelse lessen volgens een speciale lesmethode die ontwikkeld is voor kinderen die Engels als tweede taal leren. On-Stage brengt je in contact met de Nederlandse Stichting waarmee zij hiervoor samenwerkt. Zij voorzien je van een cursus en lesmateriaal. Uit eerdere ervaringen met het werken met deze methode is gebleken dat deze erg succesvol is, voor zowel de stagiair als de leerlingen.

Je hoofddoelgroep bestaat uit de kleuters, daarnaast heb je de mogelijkheid om ook oudere kinderen Engels als bijles te geven. Het betreft 3 klassen met de leeftijd van 4-6 jaar, je kan ervoor kiezen om steeds aan kleine groepjes van ca. 4-6 kinderen korte lessen te geven. De bijles voor de oudere kinderen gaat tot een leeftijd van ca. 15 jaar en bestaat gemiddeld uit 10 kinderen per groep.
 
Opmerkingen

Je moet vriendelijk zijn, maar kritisch en tegen een stootje kunnen en doorzetten. Het betreft hier echt arme kinderen, haast zonder enige opvoeding. Ze zijn hard en ruw, omdat ze moeten vechten om te overleven, vooral bij de oudere kinderen komt dit naar voren.

Je bent creatief en daadkrachtig. Verder kan je goed zelfstandig werken, ben je flexibel en sta je open voor nieuwe ervaringen.
 
Geïnteresseerd?
Neem na gratis aanmelding via de website, contact op met service@onstagelatijnsamerika.com 

Voor alle duidelijkheid:
Voor vele opleidingen voorziet On-Stage in passende stage- en afstudeerplaatsen. Naast deze vacatures hebben wij nog een ruim aanbod aan andere stageplaatsen
 
Bekijk ook onze Fanpage on Facebook